VIP

Turistička
društvena mreža!

Sve ponude blizu mene

Dobrotski dvori

Restorani

Riblja plata 700g

EUR 50,00/kom
Riblja plata 700g

Hotel Dvor

Hoteli

Punjena pljeskavica 250g

RSD 5,50/kom
Punjena pljeskavica 250g

Bellavista

Kafići

Tri Leće 150g

EUR 2,00/kom
Tri Leće 150g

Gastro vodič Kotora

Informacije

Bokeški brodet

Bokeški brodet

Miro & Sons

Informacije

Kotor Walking Tour

EUR 15,00/kom
Kotor Walking Tour

Turistička Organizacija Opštine Kotor

Informacije

Turistička organizacija Kotora nalazi se u jednom od najšarmantnijih istorijskih turističkih lokaliteta u Crnoj Gori – srednjevjekovnom gradu Kotoru, koji je, zbog svojih ekoloških, kulturnih i istorijskih vrijednosti, pod zaštitom UNESCO-a. Mi smo javna ustanova koju je osnovala Opština Kotor. Osnovna namjena TO Kotora je promocija autentičnih vrijednosti našeg grada, organizacija i promocija manifestacija, podsticanje i organizovanje aktivnosti u cilju zaštite i očuvanja životne sredine i kulturne baštine.

Turistička organizacija Bijelo Polje

Informacije

Unapređenje, promocija i prezentacija izvornih vrijednosti Opštine Bijelo Polje, putem raznih propagandnih sredstava (grafičkih – plakati, prospekti, štampane publikacije, turističke mape, video materijala, web sajta, reklamnog materijala i sl. ), organizovanje i učestvovanje na sajmovima i berzama turizma, organizovanje posebnih prezentacija i aktivnosti na izdavačkoj djelatnosti u cilju što bolje propagande. https://www.tobp.me/

Hotel Palazzo del Mare - Essenza

Hoteli

Hotel Palazzo del Mare - Essenza se nalazi u Kotoru, na 2,4 km od plaže Markov rt i nudi smeštaj sa bazenom na otvorenom, besplatnim privatnim parkingom, barom i vrtom. Gostima ovog objekta su na raspolaganju porodične sobe i terasa. Recepcija radi non-stop, dok je besplatan WiFi dostupan u celom objektu. Ostale pogodnosti obuhvataju uslugu prevoza od/do aerodroma i poslugu u sobi. Sve sobe su klimatizovane i imaju prostor za sedenje, flat-screen TV sa satelitskim kanalima, sef i sopstveno kupatilo sa tušem, papučama i fenom za kosu. Svaka soba za goste ima radni sto. U hotelu Palazzo del Mare - Essenza se služi kontinentalni ili doručak na bazi švedskog stola. Okolina je pogodna za vožnju bicikla, a ponuda ovog smeštajnog objekta uključuje i uslugu iznajmljivanja automobila.

Pepe Nero

Restorani

Tatar biftek 200g

EUR 16,00/kom

Konoba Portun

Fried squids 300 gr

EUR 10,50/kom

Pomorski muzej Crne Gore u Kotoru

Spomenici kulture

Muzej duge tradicije s izlošcima iz pomorske povijesti, uključujući modele brodova, slike i namještaj.

Kotorska tvrđava

Spomenici kulture

Za posjetu i penjanje do kotorske tvrđave i do njenog samog vrha treba odvojiti oko 3 sata, a do vrha tvrđave vodi tačno 1350 stepenika. Sa samog vrha tvrđave, Kotor se vidi u obliku savršenog trougla.

Rendez Vous

Lignje na žaru 250g

EUR 14,00/kom
Lignje na žaru 250g

Gospa od Škrpjela

Spomenici kulture

Prema tradiciji koja se do današnjih dana sačuvala u procesionalnom obredu nasipanja kamenja oko otoka, kao rođendan otoka Gospe od Škrpjela uzima se datum 22. srpnja 1452. godine. Prema tom drevnom i jednostavnom ceremonijalu na taj dan svake godine u smiraj dana sve barke Perasta ispunjene kamenjem i povezane jedna uz drugu, svečanim ophodom duž obale, uz pjevanje tradicionalnih narodnih pjesama kreću prema Gospinom otoku, da bi oko njega nasipali kamenje. Ova jedinstvena procesija, sjećanje na stoljetni mukotrpni proces izgradnje otoka u čast Majke Božje u središtu Bokokotorskog zaljeva, pred samim gradom Perastom. No, vrijeme je isplelo legende o postanku ovog zavjetnog otoka, kako se čini, jedinstvenog na svijetu.

Katedrala Svetog Tripuna

Spomenici kulture

Romanička katolička crkva izgrađena 1166. čuva brojne zlatne i srebrne relikvije i freske.

Hotel Vardar

Hoteli

Hotel Vardar is situated right on the entrance of the Old City of Kotor, on the main city’s square. The long lasting hotel tradition is continuing to live. Hotel Vardar, after the reconstruction and renovation, opens its doors to the guest who want real vacation, finest service, complete satisfaction. The renewed Hotel Vardar meets all the standards of the five stars ranked hotel regarding services and design.

Konoba Bonaca

Odlično mesto, izuzetna usluga i visok kvalitet hrane.

Kotorski Muzej mačaka

Kotor je drugi grad u Evropi koji ima muzej posvećen mačkama – koje su kao nezvanični simbol grada Kotora dobile su svoj kutak u starom gradu. Neobični muzej sa zbirkom predmeta, zanimljivosti i starih umjetničkih djela povezanih s mačkama.

Almara Beach Club

Ekskluzivni plažni klub u mjestu Luštica - Oblatno na deset kilometara od Kotora prema Radovićima i Plavim Horizontima, koji pruža luksuzan plažni odmor.

Akvarijum Boka

Akvarijum Boka je jedini javni akvarijum u Crnoj Gori izgrađuje javnu svijest i djelovanje za zaštitu vrsta i staništa Jadranskog mora, aktivno doprinosi raznim rješenjima za očuvanje i služi kao uzor. Akvarijum Boka ima 18 tankova podijeljenih u četiri i

Skyline Speedboat Tour

Agencija za izlete brodom.