VIP O nama Opštine i18n

Turističko-poslovna
društvena mreža!

Sve ponude u Bar

TO Bar

Informacije

Glavni zadaci lokalne turističke organizacije TO Bar su unaprjeđenje i promocija izvornih vrijednosti opštine kroz razvoj i diverzifikaciju turističke ponude, stvaranje uslova za aktiviranje turističkih resursa, zaštitu i očuvanje turističkog prostora, životne sredine i kulturnog nasljeđa na teritoriji opštine Bar. Neposredan rad sa turistima se realizuje kroz organizovanje turističko-informativnih biroa u turističkim mjestima, dostavljanje prijave i odjave boravka u skladu sa zakonom, vođenje evidencije o naplati boravišne, izletničke i turističke takse i članskog doprinosa. Ljubazno osoblje TO Bar pruža informacije gostima o raspoloživom smještaju, ugostiteljskim objektima, kulturnim manifestacijama, događajima i druge servisne informacije potrebne za ugodniji boravak turista.

Hotel Sidro

Hoteli

Hotel "Sidro" je smješten u prijatnom ambijentu mediteranskog parka.Nalazi se u neposrednoj blizini mora i centra grada. Kategorisan je sa tri zvjezdice. Hotel "Sidro" se od drugih ugostiteljskih objekata razlikuje -po duši. Dušu jednog hotela čine njegovi ljudi. Dođite i provijerite zbog čega vas ovdje budi tišina , zbog čega putnici namjernici, glumci, umjetnici, privrednici, sportisti , poznati i manje poznati, biraju hotel "Sidro" da u njemu borave i zašto je naš slogan : "Osjećaj kao u svom domu !" Ko jednom dođe -poželi da se opet vrati. Uvjerite se zašto!

Hotel Kalamper

Hoteli

Hotel Lovćen

Hoteli

Nalazi se u Sutomoru, prirodnoj oazi mira i lepote, udaljen 350m od plaže. Atraktivno i funkcionalno hotelsko zdanje, sa prostranim dvorištem, punim mediteranskog rastinja, pruža izvanredan vizuelni doživljaj i obezbeđuje ugodan i prijatan boravak gostiju. Hotelski kompleks se nalazi blizu autobuske i železničke stanice. Hotel „LOVĆEN“ je savremeni turistički objekat rađen po svim hotelskim standardima. Ima 180 ležaja u prostranim 1-2-3-4-krevetnim sobama, okrenut prema moru. Hotel raspolaže velikim i savremenim restoranom koji može da primi 180 gostiju.